لیست اختراعات سيدمهدي صدري مهر


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/02/09
تاریخ ثبت: 1391/04/18
خلاصه اختراع:

بر روي مغزي شيار هايي قرار دارد كه خار هايي درون آنها قرار گرفته و هم شكل و هم رديف با شيار هاي روي بدنه داخلي قفل مي باشند و در مكاني كه در قفل ها متفاوت مي باشند آزاد شده و باعث آزاد شدن حركت زائدہ خار در درون قفل مي شود . بر روي مغزي خار قرار مي گيرد كه زائده آن در درون شيار مغزي و بدنه قرار گرفته و ايجاد يك حركت مقيد مي كند و تا زماني كه زائده به محل آزاد بر روي بدنه نرسد قفل نمي چرخد و باز نمي شود. شكل خار ها به صورتي مي باشد كه بر روي شيارهاي مغزي قرار مي گيرند و زائده اي دارد كه در داخل شيار هاي هم رديف بدنه و مغزي قرار مي گيرد. محل قرار گرفتن زائده بر روي هر خار متفاوت مي باشد و با توجه به اندازه خار هاو زائده هاي روي كليد ساخته مي شوند و در انتهاي هر خار آهنربابا قطب هاي متفاوت قرار مي گيرد. بر سر هر زائده روي كليد، آهنرباقرار دارد كه قطب سر آهنرباها با توجه به محل قرار گرفتن زائده بر روي مغزي و البته قطب سر آهنرباي روي خار متفاوت مي باشند . بر روي برخي خارها قطب سرآهنربا با قطب سر آهنرباي روي زائده كليد هم نام است و در برخي ديگر غير همنام كه اين مكانيزم در قفل هاي همنوع متفاوت مي باشد و تشخيص محل قرار گرفتن خارها، اندازه خار ها، زائده ها، قطب هاي آهنرباهاي محل قرار گرفتن زائده بر روي خار و محل قرار گرفتن منطقه آزادي بر روي بدنه بسيار دشوار است و فقط در اطلاعات دفترچه قفل و در زمان ساخت قفل قابل شناسايي مي باشد، مگر آنكه قفل را شكسته و كاملا تمام قطعات را باز نموده و از مغزي جدا كرد كه در اينصورت قفل از كار افتاده و ديگر كارايي اوليه را ندارد، به طوري كه مي توان گفت مكانيزم قفل فاش شده است. بر روي دهانه ورودي كليد به درون قفل ، سه عدد پولك سوراخ دار هم شكل با آرايش روزنه هاي روي قفل براي محل ورود كليد قرار گرفته است كه بر روي هر يك از پولك ها اعدادي از بين ۱ تا۹ نوشته شده است و يك زائده بر روي اعداد قرار گرفته است كه در زمان قرار گرفتن زائده بر روي عدد مورد نظر و تعيين شده در زمان ساخت، روزنه هاي پولك ها همه با روزنه روي قفل يكي شده و مي توان كليد را به داخل قفل فرو برد و در زماني كه محل قرارگرفتن زائده روي پولك درست نباشد يا در اصطلاح رمز وارده اشتباه باشد، كليد وارد قفل نمي شود. در زماني كه كليد وارد قفل مي شود، قطب هاي همنام آهنرباهاي روي كليد و خار يكديگر را دور كرده وقطب هاي غير همنام به هم جذب مي شوند تا زائده هاي روي خار ها در محل آزادي قرار بگيرند. به دليل اندازه خار ها قطب ها متغير بوده و در بعضي از قفل هاكه خار كوتاه است وخار روي كليد نيز كوتاه است بايد دو قطب غير هم نام باشند تا يكديگر را جذب كرده تا زائده روي خار به محل آزاد برسد و خار آزاد شود ، در بعضي ديگر كه خار ها بلند هستند بايد دو قطب هم نام باشند تا زائده خار درون مغزي در محل آزادي قرار گيرد . براي باز نمودن قفل در ابتدا كليد را يكبار چرخانده تا خارهاي درون كليد بيرون بيايند و سپس كليد را به داخل قفل فرو مي كنيم. با قرار گرفتن كليد درون مغزي قفل آزاد شده و به راحتي مي توان قفل را چرخاند

تاریخ ثبت: 1389/09/17
خلاصه اختراع:

‏اين دريچه و كشو به روي انواع كولرهاي آبي در سايزهاي مختلف قابل نصب و اجرا مي باشد. نحوه عملكرد ان به صورت ذيل مي باشد. ‏اين دريچه و كشو را مي توان بر روي انواع كولرهاي آبي چه آنهايي كه در حال ساخت در كارخانه مي باشند و چه انهايي كه در حال كار كردن در محل هاي خود مي باشند نصب نمود كه اين دستگاه داراي دو دريچه مي باشد ‏الف كشوي زمستاني: ‏بعلت خروج هواي گرم از داخل به خارج و ورود هواي سرد از خارج به داخل ساختمان از طريق كولر با نصب اين قطعه و دريچه مربوط به ان كه همانند سدي در مقابل هوا مي باشد مي توان از اين تبادل حرارتي جلوگيري كرد و با اين روش ديگر لزومي به بستن دريچه هاي كولر از داخل ساختمان نمي باشد كه با توجه به تعدد ان در داخل ساختمان و عدم آب بندي صحيح و كامل نمي باشد. ‏ب :كشوي تابستاني ‏اين كشو كوتاه به روي دريچه نصب مي شود تا جلوي منفذ و درز مورد نظر را بپوشاند تا در موقع روشن بودن كولر هواي سرد از آن درز خارج نگردد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/19
تاریخ ثبت: 1391/07/16
خلاصه اختراع:

در اين اختراع كه به روش مكانيكي ساخته شده است يك چرخدنده شانه اي بر روي چرخدنده اي كه به ژنراتور متصل مي باشد قرار گرفته است و چرخدنده شانه اي و دو شفت هادي را كه بر روي صفحه اي قرار گرفته اند به درب متصل مي كند. در زماني كه افراد درب را باز مي كنند چرخدنده شانه اي به سمت جعبه اي حركت مي كند و به واسطه چرخ دنده ژنراتور را به حركت در مي آورد. در هنگام بي بند و باري فنر موجود در روي جعبه چرخدنده شانه اي را دوباره به عقب باز مي گرداند و به دليل اين كه مركز چرخدنده متصل به ژنراتور از بلبرينگ skf (بkk يكطرفه) استفاده شده است براي بسته شدن دوباره درب نياز به نيروي زيادي نيست و فنر اين كار را انجام مي دهد. پس از آزمايش هاي مكرر بلبرينگ kk حذف شده و در دو طرف (باز و بسته شدن درب) برق توليد مي شود كه برق به دليل تغيير فاز در دو باتري به صورت جداگانه ذخيره شده و برق توليدي دو برابر مي شود. با سري كردن باتري ها برق با جريان دوبل و تبديل از 12 ولت Dc به 220 ولت AC توسط Inverter قابل استفاده مي شود. نكته قابل توجه در ساخت دستگاه اين است كه به دليل اينكه عملكرد دستگاه به صورت خطي و حركت درب به صورت زاويه اي مي باشد بايد مكانيزمي را به كار برد كه حركت درب به صورت زاويه اي را به حركت خطي تبديل نمايد. به همين منظور 2 شفت مجزا در انتهاي شفت هاي راهنما قرار گرفته اند كه يكي از آنها با زاويه 35 درجه اي نسبت به دستگاه قر ار مي گيرد تا درب تا انتها بسته شود و اين دو شفت نقطه تماس درب و دستگاه مي باشند كه بر سر هر شفت يك بلبرينگ جهت جلوگيري از اصطكاك بين درب و دستگاه قرار گرفته است. فنرهاي موجود بر روي شفت هاي مجزا كه كوچكتر از شفتهاي اصلي و فقط جهت توليد حركت زاويه اي مي باشند ميزان نيروي بيشتري را نسبت به فنرهاي بر روي شفت اصلي وارد مي كنند كه در زمان باز دشن درب تنش هاي وارد شده به دليل حركت زاويه اي درب حذف شده و حركت درب را به صورت خطي به دستگاه منتقل مي كنند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/28
تاریخ ثبت: 1390/10/29
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه ضمائم و نيازمندي هاي روزنامه هاي كثيرالانتشار به طور معمول دو تا سه روز قبل انتشار روزنامه و صفحات مياني يك روز قبل از انتشار روزنامه چاپ مي شود و فقط صفحه نخست در بامداد روز انتشار به چاپ مي رسد اغلب روزنامه ها به صورت صفحات جداگانه تحويل روزنامه فروشي ها مي گردد و شخص روزنامه فروش زمان زيادي را صرف لايي زني آنها مي نمايد در حال حاضر بخشي از اين كار توسط روزنامه فروش ها و بخش ديگر توسط پرسنل روزنامه به صورت دستي از ساعت 2 الي 4 صبح در چاپخانه انجام مي پذيرد كه اين مسئله باعث اتلاف وقت و صرفه هزينه و انرژي بالا و همچنين استفاده از نيروي كاري در ساعت غير معمول مي شود. شيوه ي پيشنهادي براي رفع اين مشكل طراحي دستگاه مكانيزه ي لايي زني مي باشد كه به صورت زير عمل مي كند: دستگاه ترتيب (اين دستگاه توليد شده و در حال حاضر در اكثر چايخانه ها مورد استفاده قرار مي گيرد) يك نسخه از روزنامه را جدا ساخته و توسط تسمه نقاله اش بر روي تسمه نقاله اصلي منتقل مي نمايد سپس بازوي متحرك D1 توسط قدرت موتور D2 بر روي روزنامه خوابيده و باعث نزديك شدن 3 لوله مكنده C1 به قسمت فوقاني صفحه نخست روزنامه مي شود. فن مكنده C4 شروع به فعاليت نموده و باعث مي شود 3 لوله مكنده روزنامه را به خود جذب نمايند پس از جذب روزنامه توسط مكنده ها بازوي D1 همراه نيمه فوقاني صفحه نخست روزنامه حركت كرده و به صورت عمودي مي ايستد در همين زمان فوتك هاي C2 شروع به دميدن هوا كرده و باعث مي گردد قسمت فوقاني صفحه انتهايي روزنامه به قسمت فوقاني صفحه نخست روزنامه بچسبد. دستگاه ترتيب طبق برنامه از پيش داده شده صفحات مياني و همچنين ضمائم و آگهي ها را توسط نقاله خود به ميان صفحه نخست انتقال مي دهد. موتورهاي مكنده و دمنده هوا به صورت همزمان از كار افتاده و باعث مي شود قسمت فوقاني صفحه نخست روزانه به مكان اوليه خود بازگشته در شرايطي كه صفحات مياني روزنامه بين قسمت فوقاني و تحتاني صفحه نخست قرار گرفتند. موتور نقاله (B) به كار افتاده باعث مي شود روزنامه لايي خورده و به جعبه بسته بندي E منتقل شود و به همين صورت مراحل فوق الذكر به صورت متناوب ادامه يافته تا تعداد مشخصي روزنامه (به طور مثال 50 نسخه) درون جعبه E قرار گيرد و پس از بسته بندي آماده بارگيري شود.

موارد یافت شده: 4